Az elveszett lélek – OLGA TOKARCZUK

4,490 Ft

2 készleten

Leírás

“Volt egyszer egy ember, aki nagyon sokat és nagyon gyorsan dolgozott, és már régen valahol maga mögött hagyta a lelkét. Tulajdonképpen egész jól ment a sora lélek nélkül — aludt, evett, munkába járt, autót vezetett, még teniszezett is. Néha viszont az az érzése támadt, hogy minden ellaposodott körülötte, mintha egy kockás füzet sima lapján járkálna, egy papírlapon, melyet mindenütt egyforma négyzetek borítanak.”

 

A Nobel-díjas Olga Tokarczuk első olyan könyve, amely nem csak a szövegével szólítja meg az olvasót. Joanna Concejo lélegzetelállító illusztrációi egy párhuzamos világba kalauzolnak bennünket. Mélyen megindító történet testről, lélekről, várakozásról és az önmagunkhoz való visszatalálásról. A világszerte közel húsz nyelven megjelent könyv magyar kiadását Kellermann Viktóra fordította.

Lapozz bele!

https://youtu.be/QSjgx2fKwq

ILLUSZTRÁTOR
Joanna Concejo

FORDÍTÓ
Kellermann Viktória

KOROSZTÁLY
gyerek/felnőtt

MÉRET
195x260mm

OLDALSZÁM
48

ISBN
978-61581705-0-5

MEGJELENÉS
2021. március 22.

ÁR
4490 Ft

“Varázslatos kötet. Olyan, amit bátran ajánlok mindenki számára, gyerekeknek (bár elsődlegesen szerintem ez nem gyerekkönyv) és felnőtteknek is. Alapvetően a képekben rejlik a varázsa, így annak tud igazán sokat mondani, aki érzékeny az illusztrációkra, kép világokra is. Mindenképpen érdemes elolvasni ezt a kötet, csodálatos tünemény.” Molymacska