Småfolk organikus pamut kendő – Sophie la girafe

3,800 Ft

Leírás

A Småfolk és az eredeti Sophie la girafe együttműködéséből jött létre egy imádnivaló kollekció, a kendő annak a része

100% organikus pamutból készült, puha, kényezteti a babák érzékeny bőrét. Használható etetéshez, fürdéshez-pelekacseréhez, vagy lehet belőle a kedvenc rongyi is. 🙂

Mérete: 75 x 75 cm

Burp Cloth with Sophie la girafe print. The burp cloth is a good help when giving your child food, giving comfort and in the changing situation. Ideal maternity present. Measure of burp cloth is 75×75 cm. Småfolk have entered a collaboration with Sophie la girafe, to design and produce the softest and sweetest baby clothes and accessories. With a touch of both the Småfolk and the Sophie la girafe universe, all made in 100% organic cotton.

100% Organic Cotton

 

A márka 2004-ben alakult Dániában egy családi vállalkozásként. Jelenleg már több mint 600 üzletben és 22 országban megtalálhatóak.

A tervezőt saját gyermekkora inspirálja, amikor a gyerekek még gyerekek lehettek, nem pedig mini felnőttek. Ezek a ruhák visszarepítenek minket a 70-es évek vidám hangulatába.

Már első ránézésre és tapintásra is észre lehet venni a ruhák kiváló minőségét, és az még csak további plusz, hogy a termékeik mindegyike OEKO-TEX vagy GOTS-minősítéssel rendelkezik.